HOME CONTACT MENU

Zanger, gitarist René BesOne man band René Bes

SOLO OPTREDENS

 

Solo kan ik muziek verzorgen op o.a. uw bruiloft, verjaardag, tijdens een tuinfeest, een receptie, een bedrijfsfeest, in een café, op uw personeelsfeest, op een terras, een camping etc. etc. en dit door heel Nederland. Dit doe ik dan met zang en gitaar, maar soms ook zonder gitaar.

 

Tijdens mijn solo optredens breng ik een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, waarvan de meeste nummers uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 komen, dus zeg maar de gouwe ouwe die iedereen nog kan dromen, zoals o.a. lekkere rock 'n roll, twist, swing of bijvoorbeeld een heerlijk quick stepje, maar ook rustige achtergrondmuziek, waarbij ik dan later indien gewenst ook nog wat Nederlandstalige (feest)muziek kan brengen (zie mijn solo repertoire)

 

René Bes - Zanger & GitaristDoor de hedendaagse techniek en het voorwerk in mijn eigen studio, hoort u bij al mijn nummers een volledige band met een zeer comfortabele sound, waarvan het geluidsvolume volledig naar uw wensen kan worden afgesteld.

 

Ik beschik over eigen professionele apparatuur geschikt tot maximaal 125 personen voor optredens binnen en 75 personen voor buiten optredens. Omdat ik zelf mijn geluid regel en dus ook alles in mij eentje doe, kan ik mijn solo optredens dan ook tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.

 

De muziek in mijn korte pauzes verzorg ik zelf. Mochten er verzoekjes zijn die niet in mijn repertoire voorkomen, dan kan ik deze altijd in één van mijn pauzes draaien. Dus ook mijn pauzes kunnen volledig naar uw wens worden ingevuld en u heeft bij mijn optredens indien u dit wilt, dus non-stop muziek.

 

Kortom: voor zeer betaalbare allround live muziek en ook nog op een professionele manier gebracht, bent u bij mij aan het juiste adres.

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
rené bes - solo
joyride - allround duo, trio of band
the red pack - golden oldies band
live muziek voor senioren
mijn solo repertoire
joyride repertoire
mijn foto's
mij beluisteren
mijn apparatuur
contact
home

RENÉ BES

Tel. 0622170099

Email: info@renebes.nl

 
 

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | live muziek voor senioren | golden oldies band