HOME CONTACT MENU

Zanger, gitarist René BesNeem contact op met René Bes

Ik treed op in heel Nederland, m.u.v. Zuid Limburg, Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden. U kunt voor meer informatie en een prijsopgave via de onderstaande gegevens contact met mij opnemen. Alle aangevraagde informatie is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

 


 

CORONA REGELING:U kunt in een optreden van mij met een gerust hart boeken ! Als een optreden door corona niet door kan gaan, kan het optreden kosteloos worden geannuleerd. Wilt u het optreden niet annuleren maar verplaatsen naar een andere datum, dan kan dit uiteraard ook kosteloos. Dit geldt ook voor optredens die eventueel wel door mogen gaan, maar waarbij bijvoorbeeld door maatregelen niet gedanst mag worden.

 


 

Extra informatie voor bedrijven: Ik beschik met mijn bedrijf Bes Promotions Muziek & Entertainment over een inhoudingsplichtigenverklaring. Hierdoor ben ik dus ook op basis van uitkoop te boeken. Dus geen gageverklaring, modelovereenkomst van de belastingdienst of vervelende naheffingen zoals loonbelasting en sociale premies, maar gewoon een factuurtje met 9% BTW en dat is alles !!

 

Hieronder vind u mijn aanvraagformulier.

 


 


 

Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen via het emailadres info@renebes.nl of telefonisch via het nummer 0622170099 (u kunt op het emailadres klikken om direct een email naar mij te versturen)

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
rené bes - solo
joyride - allround duo, trio of band
the red pack - golden oldies band
live muziek voor senioren
mijn solo repertoire
mijn foto's
mij beluisteren
mijn apparatuur

RENÉ BES

Tel. 0622170099

Email: info@renebes.nl

 
 

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | live muziek voor senioren | golden oldies band